luni, 9 ianuarie 2017

Proiectul de nota 10, pe data de 10...

Proiectul "Descoperã România sălbatică" mi-a plăcut încă de la începuturile sale şi am vorbit despre lansarea sa într-o postare din luna aprilie 2016 în care îl numeam "un proiect de nota 10".  Şi am făcut, încă din vara, demersuri pentru a-i aduce şi în Iaşi pe realizatorii minunatului serial.

Şi iată că eforturile mele au fost încununate de succes. Marţi, 10 ianuarie 2017, la invitaţia Clubului Fotografilor Iaşi, la Casa de Culturã "Mihai Ursachi" publicul ieşean poate afla noutăţi despre proiect chiar de la cei care implementează proiectul, autorii serialului "Descoperă România Sălbatică".

Afis - proiect România sãlbaticã la Iasi - blog FOTO-IDEEA

Cu această ocazie va avea loc lansarea celui mai nou episod al serialului. ""Episodul de la Iași este dedicat Ciucașului, cu siguranță cel mai frumos munte din Carpații de Curbură. Pe lângă acest episod se vor mai proiecta și alte episoade deja lansate și..., aşa cum promite unul din realizatori - Dan Dinu, "...va exista şi o mică surpriză pentru cei prezenți".

După cum  ştii, probabil , serialul își propune "să te poarte, prin intermediul fotografiei, în unele dintre cel mai interesante zone ale României, dar și să îți arate locuri mai puțin cunoscute, însă la fel de frumoase și pline de viață."

Până în prezent este filmat un prim sezon, iar zonele prezentate sunt Mestecănișul de la Reci din Covasna, Delta Dunării, Valea Ialomiței din Parcul Natural Bucegi, Zona Padiș din Parcul Natural Apuseni și Masivul Ciucaș.

Mai multe despre proiect și filmele lansate până acum  se găsesc pe site-ul dedicat - NTD (Nature and Travel Documentaries).  

Prin urmare, sunteţi invitaţi -
Marți 10 ianuarie 2017, ora 18,30
la Sala Diotima a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”
din Parcul Copou, Iași
Intrarea este liberă. Grăbiţi-vă să prindeţi locuri!
Veniți să vedeți România frumoasă!

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Clubului Fotografilor Iaşi.
Iar AICI  se aflã pagina evenimentului pe Facebook.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea. Comentariul tău îmi este foarte util.