duminică, 31 iulie 2016

Pagini noi pe blogul FOTO-IDEEA

 
Dupã cum poate aţi observat deja în meniul blogului FOTO-IDEEA au apãrut... butoane noi. Vreau sã spun câteva vorbe despre trei dintre ele. Ultimul "venit" este cel botezat "Poate chiar ACUM" şi în pagina respectivã veţi gãsi link-uri cãtre evenimente care se desfăşoară sau se vor desfăşura în direct (LIVE). Majoritatea sunt gratuite (free). Anunţurile le voi face cu cel puțin 24 pânã la 48 de ore înainte de ora de început a evenimentului. E bine ca doritorii sã revinã cât mai des pe aceastã paginã. S-ar putea ca un  eveniment care te intereseazã sã aibã loc în momentul vizitei pe blog. "Poate chiar ACUM".

Localizarea celor 3(trei) butoane "proaspete" (vezi partea de sus a paginii curente)

De curând a apãrut şi pagina "România ca model" unde veţi gãsi scurte prezentãri şi fotografii ale unor locuri frumoase pe care le-am vizitat şi fotografiat în România.

A fãcut-o si ... Google !
Un alt buton puţin mai vechi este "De urmãrit" . Prin acesta puteţi ajunge la o paginã care conţine link-uri cãtre proiecte interesante aflate în plinã desfăşurare. Proiectele sunt implementate de diverse persoane şi instituţii / organizaţii. Sunt proiecte fotografice sau care au legãturã, într-un fel sau altul cu fotografia. Şi încã ceva! Proiectele sunt derulate în oraşul Iaşi sau sunt/vor fi prezentate şi în oraşul nostru. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea. Comentariul tău îmi este foarte util.