miercuri, 8 aprilie 2020

Când pisica te scoate la plimbare

Acum două săptămâni făceam, pentru cei care stau în casă, o invitaţie AICI   la acvariile din Statele Unite ale Americii, dar şi la cele europene. Dacă ai timp, să stai să observi atmosfera de acolo, totul devine o activitate relaxantă, care te mai scoate din fluxul năucitor de evenimente, ce au pus stăpânire pe viaţa noastră în ultima perioadã.





\Nu de mult, Atlanta Humane Society în colaborare cu  Georgia Aquarium au realizat un proiect simpatic, care a urmărit două obiective. Mai întâi a dorit să vadă reacţia unor mamifere de companie (pisici) în incinta pusă la dispoziţie de instituţia acvariului din Georgia. În al doilea rând a dorit să atragă atenţia publicului asupra faptului că nu există dovezi evidente, care să arate că animalele de companie pot răspândi virusul COVID-19.



Comportamentul micilor mamifere a fost simpatic şi relaxant pentru privitori. A fost realizat şi un mic filmuleţ ce a fost popularizat pe mai multe canale media.




Atlanta Humane Society i-a adus pe cei patru musafiri cu nume simpatice Nemo, Guppy, Marlin, Bubbles şi Dory , iar personalul acvariului i-a plasat printre bazinele cu animale acvatice şi i-a fotografiat. Ce a ieşit puteţi vedea în această postare.






Există şi o versiune canină a experimentului pe care o puteţi vedea AICI .





Cateva fotografii (manipulate) dupã clipul Fox5 TV Atlanta îmi aparţin.





S-auzim numai de bine.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea. Comentariul tău îmi este foarte util.